Stylová restaurace nejen pro poklidné posezení

Stáhnout menu restaurace Sladovna Menu ke stažení Více o restauraci Stáhnout týdenní menu restaurace Sladovna Týdenní nabídka
Sladovna na Facebooku

Restaurace

Jak vypadá bar ve restauraci Sladovna
Posezení ve Sladovně

Club Sladovna je na první pohled tradiční česká hospůdka - zděný bar, přiznané cihly, masivní stoly, velký otevřený krb ale hlavně pivo, co má říz, jak se ostatně na takovou restauraci v bývalé sladovně patří! Poctivá česká kuchyně v moderním kabátu, ale i pokrmy z ryb, těstoviny a saláty. U nás uspokojí svoje chuťové buňky každý. A kdo by rád zakončil hodování kávou a sladkou tečkou, může si vybrat z nabídky dezertů. Je libo domácí bábovku? Pro Vaše firemní akce či svatbu je k dispozici salónek, v létě si můžete pivo nebo domácí limonádu vychutnat na zahrádce a po celý rok je připravena krytá terasa. Pokud by Vás snad neuspokojilo naše menu ani polední nabídka, sledujte nás na facebooku, kde zveřejňujeme víkendové akce.
Což takhle dát si žebírka či burgr?!

Rezervace

+420 371 750 453

Posezení u krbu ve Sladovně
Střelnice

Střelnice

V Clubu Sladovna jsi přijdou na své i vyznavači střelných zbraní. K dispozici je tunelová střelnice se 12 střeleckými stavy pro střelbu až do 50 m, krátkou i dlouhou zbraní, s pohyblivou palebnou i terčovou čarou. Veřejnosti je střelnice k dispozici po předchozí domluvě se správci kdykoliv v otevírací době restaurace. Je jedno, zda již vlastníte zbrojní průkaz, chcete proškolit pro jeho získání, nebo si jen pod dozorem střelmistra vystřelit – to vše u nás lze. Nemusíte vlastnit zbraně ani zbrojní průkaz. Stačí přijít a vybrat si z nabídky krátkých a dlouhých zbraní. Naši instruktoři se Vám budou věnovat po celou dobu Vašeho pobytu, vysvětlí Vám základy manipulace se zbraní a dohlédnou na Vaši bezpečnost.

Žadatelé o zbrojní průkaz si mohou na naší střelnici po dohodě vyzkoušet praktickou část z odborné způsobilosti. V průběhu školení se budou používat stejné zbraně, které budou následně použity při přezkoušení zkušebním komisařem na naší střelnici.

Tělocvična + horolezecká/boulderová stěna

Tělocvična + horolezecká / boulderová stěna

V areálu je k dispozici také tělocvična s horolezeckou a boulderovou stěnou. Tělocvična je vytápěná a skvěle vybavená, takže umožňuje celoročně provozování mnoha sportů – futsal, nohejbal, florbal, volejbal, badminton – co si jen vzpomenete. Na horolezecké stěně si na své přijdou začátečníci i zkušení lezci. Na stěně totiž naleznete velké množství cest a obtížnost si může každý nastavit dle svých schopností. Na boulderové stěně můžete lézt po některé z vyznačených tras, či si vymyslet trasu vlastní. Existují stovky variant! K dispozici jsou všem sportovcům i nesportovcům vytápěné šatny se sprchami.

Rezervace

+420 371 750 453

Zahrajte si s přátely či kolegy akční hru paintball!

Paintball

V areálu Sladovny najdete i další adrenalinové možnosti. Zahrajte si s přáteli či kolegy akční hru paintball! Sladovna nabízí jak vnitřní, tak venkovní hřiště, vnitřní tréninkovou halu s rebally a profesionální sportovní hřiště. Samozřejmostí je kompletní zázemí včetně šaten a sprch. Minimální počet hráčů je omezen na 4. Kompletní ceníky a informace o paintballovém areálu naleznete na webu www.pparena.cz, kde si můžete rovnou založit rezervaci.

Rezervace

+420 733 130 020